tiistai 12. toukokuuta 2015

Daily quiz

Tekevät jotain lukukausikyselyjä. Mitä mieltä olit opetuksen tasosta, miten monelle tunnille osallistuit, oletko tyytyväinen fasiliteetteihin, tukeeko Moodle-ympäristö oppimistasi (tukeeko Moodle-ympäristö koskaan kenenkään oppimista?). Mitä ne minulle tällaista vastuuta antavat. En muista edes missä olin viime torstaina. 

Kysymyksiä, joihin osaisin sen sijaan vastata: 

Kuinka monta kertaa olet itkenyt lukuvuoden aikana yliopiston vessassa? (Neljä.)

Kuinka monta kertaa tähän on saattanut välillisesti liittyä PMS? (Kaksi.)

Kuinka monta kertaa olet aloittanut lukemaan kauhean mielenkiintoista kurssikirjaa? (Ehkä yhdeksän kertaa.)

Kuinka monta kertaa olet lukenut sen loppuun? (Kerran, vähän sinne päin.)

Kuinka monta kertaa olet ihastunut vierailevaan luennoitsijaan? (Kaksi. Onneksi Dylan Moran jätti tämän vuosikurssin välistä.)

Kuinka monta kertaa olet hakenut yliopiston ruokalasta espresson, todetaksesi että "ai tämä olikin NÄIN helvetin pahaa"? (Liian monta.)

Kuinka monta kertaa olet myöhästynyt deadlinesta? (Kolmesti? Olen vielä hengissä, vaikka graduating with distinction jääkin haaveeksi.)

Kuinka usein olet kokenut, että lahjakkaat parikymppiset kävelevät ylitsesi? (Ei kai kolmekymppisenä oikein muuta koekaan.)

Kuinka usein olet tuntenut kauhua tulevaisuutta kohtaan? (Joka päivä.)

Miettinyt, selviäisitkö Starbucksin työntekijänä?

Että jos menisit tuohon koulun viereiseen Starbucksiin töihin, seuraavan vuosikurssin yltiölahjakkaat käsikirjoittajaopiskelijat tulisivat syksyllä hakemaan sieltä hasselpähkinälattensa ja katsoisivat sinua vähän säälien?

Miettinyt, että ehkä musta ei edes ole kirjoittajaksi

Harhauttanut itseäsi näistä synkistä mietteistä katsomalla muutaman jakson Salaisia Kansioita? Ai että Mulder on kuuma. Missähän jaksossa se käyttäisi useammin tuota t-paitaa. Ai että Scullykin on kuuma. Kaikki tässä sarjassa on kohdallaan. Mitään en kyllä ymmärrä näistä salaliittoteorioista. Monimutkaisempaa kuin Lostin mytologia. Olin unohtanut, että cancer man oli näin ärsyttävä. Miksei nämä jo pussaa? Herra jumala, montako kautta siihen vielä menee, että nämä pussaa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti