perjantai 28. maaliskuuta 2014

Friday I'm in... öh


Aamurutiini:
put the kettle on,
flick the telly on (Frasier),
grumble grumble grumble,
piece of toast,
assessment of weather,
another cup of tea.

Kyvyttömyyttä orientoitua mihinkään (pitikö mun tehdä jotain? Mikä mun nimi on?).

Päätös: ulos olisi varmaan hyvä mennä. Mutta mihin. Vanhaan kaupunkiin. Uuteen kaupunkiin. Ruokakauppaan. Ostamaan uusi pipo, koska unohdin vanhan jonnekin Leithin sataman ostoskeskukseen. Elokuviin? Teatteriin? Katsomaan stand up-komiikkaa? Suorittamaan jotain, mikä kuulostaa matkailulta, ja mistä voi sitten kertoa jälkeenpäin hyvällä omatunnolla?

Tuntuu, että jotain pitäisi tehdä. Johonkin tarttua. Ehkä johonkin vanhaan, sen sijaan että aina uuteen.

(Aloittamisen helppous, valmiiksi saattamisen vaikeus – mihin kaikkeen tämä kytkeytyy, en tiedä. Jos tietäisin, en kai istuisi tässä tekemässä uutta blogimerkintää sen sijaan että kirjoittaisin valmiiksi jonkin niistä 26:sta keskeneräisestä tekstistä, jotka kovalevyllä kuumottelevat.)

 Oikeastaan haluaisin vaan pistää lämmityksen päälle ja kääriytyä fleecehuopaan tähän sohvannurkkaan ja miettiä asioita. Sillä tavalla kepeästi. Leijailla ajatuksesta toiseen, sen sijaan että kyntäisin niiden perään kuokalla.

 Ja niin on kello taas ties mitä, ja televisiosta tulee taas jakso How I Met Your Motheria, enkä ole taaskaan saanut tehtyä mitään, mistä jäisi jälki. Ihon alla on sellainen levoton olo; ehkä pelkoa siitä, että en tule tekemäänkään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti